L' equip que ho fa possible

Aitana Bueno

Mestra d’educació infantil i actriu formada a l’escola internacional de teatre Berty Tovías de Barcelona (pedagogia Lecoq). Co-creadora i actriu a Rocambolesc Teatre.

Mestra d’educació infantil i actriu formada a l’escola internacional de teatre Berty Tovías de Barcelona (pedagogia Lecoq). Co-creadora i actriu a Rocambolesc Teatre. Després de realitzar el Postgrau de Teatre en l’educació de la Universitat de València descobreix el teatre de l’oprimit i comença a investigar i a posar en pràctica en diferents escoles, instituts i col·lectius.

Durant la seva estada en Barcelona participa en el projecte Épica de la Fura dels Baus i realitza diferents actuacions amb la companyia el Sonido del Baobab. L’estiu de l’any 2019 va participar a la Fàbrica de Farines de la companyia madrilenya Cross Border Project. Considera el teatre com un motor de transformació social i es descriu a ella mateixa com arteducadora.

Aarón Sánchez

Mestre de primària i creador en Rocambolesc, va començar la seua formació amb l’actor i director Manuel Puchades. Més tard, va seguir la seua formació en els tallers permanents de la Universitat de València amb Pep Sanchis.

Mestre de primària i creador en Rocambolesc, va començar la seua formació amb l’actor i director Manuel Puchades. Més tard, va seguir la seua formació en els tallers permanents de la Universitat de València amb Pep Sanchis. Ha participat en el projecte europeu Escena Erasmus dirigit per la companyia CRIT i té cursats els estudis de Postgrau de Teatre en l’Educació de la Universitat de València. Ha participat en laboratoris i tallers impartits per: Eva Zapico, El Pont Flotant, Jorge Picó, Domingo Ferrandis i Patrícia Pardo. Ha impartit tallers de teatre com a ferramenta pedagògica per a docents de l’Escola Pública. A l’any 2019 ha participat en les estances creatives d’art fronterer del Centre Cultural Cigarreras d’Alacant dirigits per Vera Lebron. A Rocambolesc Teatre ha escrit “El refugio del sueño” per a UNRWA, “Nim Chimpsky” (Russafa Escènica) i “Historias de un pequeño vals vienés”.
Produccions propies

Vore més

Treballem junts

Contacte